Colectiile Murfatlar

3 Hectare - Cabernet Sauvignon

25,00 lei

In stoc

Pastrat in beciurile podgoriei Murfatlar on butoaie mici de stejar, departe de lumea dezlanțuită, Cabernet Sauvignon 3 hectare si-a perfectat timp de cativa ani buni rosul intens cu tonuri brune, nuantă ce subliniaza puritatea si anii sai de maturare. Acest popas benefic echilibreaza buchetul fructat, profund condimentat, cu personalitatea complexa a tonurilor calde din lemnul de stejar.

Descriere

Details

Soi
Cabernet Sauvignon - DOC - CMD, vin cu denumire de origine controlata-cules la maturitate deplina
Tip Vin
rosu sec
An Recolta
2011
Vinificatie
Accentele de tanin se combina ideal cu o aciditate subtila, pastrand mult timp dupa degustare amintirea acestui Cabernet Sauvignon autentic.
Date Tehnice
Alcool : 13%, Temperatura de servire : 16-18 grade Celsius


Colecția “Trei Hectare” este o propunere cu caracter exclusiv adresata cunoscatorilor, care au ocazia unica de a degusta vinuri ce fac parte dintr-o rezerva speciala, oferita in editie limitata.

Pastrat in beciurile podgoriei Murfatlar on butoaie mici de stejar, departe de lumea dezlanțuită, Cabernet Sauvignon 3 hectare si-a perfectat timp de cativa ani buni rosul intens cu tonuri brune, nuantă ce subliniaza puritatea si anii sai de maturare.

Acest popas benefic echilibreaza buchetul fructat, profund condimentat, cu personalitatea complexa a tonurilor calde din lemnul de stejar.

Accentele de tanin se combina ideal cu o aciditate subtila, pastrand mult timp dupa degustare amintirea acestui Cabernet Sauvignon autentic.

Tipul vinului : sec

Categoria de calitate : DOC - CMD, vin cu denumire de origine controlata-cules la maturitate deplina

Alcool : 13%

Temperatura de servire : 16-18 grade Celsius

http://www.murfatlar.com/site/

Pozele sunt cu caracter informativ, pentru aratarea produselor. Pot aparea diferente. Restul elementelor din poze nu sunt incluse in pretul de vanzare pentru aceasta sticla de vin.

Review-uri

Produse Similare